Boldklubben Frem Sakskøbing

fodbold med glæde..!

Søg

Lolland-Falster serien spiller

inge
 

Næste hjemmekamp :

Fredag den 24. august kl. 18.45

B. Frem - Horslunde

 

Næste udekamp :

Fredag den 31. august kl. 18.30

MB - B. Frem 


Sportslig hilsen B. Frem 

 

 

 

 

Generalforsamling

 

Tirsdag den 20. februar 2018 afholdtes ordinær generalforsamling i B. Frem's klubhus.

Formand Martin Lohse's årsberetning for 2017, læs den HER

Referat fra generalforsamling, læs den HER

 

 

 

 

 

Generalforsamling i Boldklubben Frem Sakskøbing

Tirsdag 16-2-2016 Kl 19.00

PKT.1       Valg af dirigent

PKT.2       Valg af stemmetællere

PKT.3       Formandens beretning

PKT.4       Udvalgets beretninger

·         Seniorudvalg

·         Ungdomsudvalg

PKT.5       Kasseren fremlægger revideret regnskab

PKT.6        Behandling af indkomme forslag

PKT.7        Fastsættelse af kontingent

PKT.8        Personvalg

a.       Bestyrelsesmedlemmer

På valg:

Anders Baltzer           Villig til genvalg

Knud Erik Hviid          Ønsker ikke genvalg

Søren Roug                 Ønsker ikke genvalg

 

b.        Suppleanter

På valg:

Martin Lohse              Ønsker genvalg

Susanne Baltzer         Ønsker genvalg

 

c.       Revisor

På valg:

Henrik Staffe             Ønsker ikke genvalg

                   

d.      Revisorsuppleant

På valg:

Ghita Christensen Villig til genvalg

 

PKT.9           Eventuelt

 

               

 

Punkt 1.A: Sten Bo Blanner.

 

Punkt 2.A: Jeanette Petersen, Claus Hansen, Bjarne Jensen.

 

Punkt. 3.A:

 

 

FORMANDENS ÅRSBERETNING

Året 2015 fik en ny drejning for min fremtid inden for fodbold og for mit forenings liv.
Jeg startede i en ung alder som formand for en fodbold klub. Jeg var kun 24år, da jeg fik muligheden for at være en del af en fodbold klub, på det som man kalder direktions gangen. Jeg vidste ikke helt om det var noget som jeg kunne løfte og klare i min unge alder og jeg havde ikke været i en bestyrelse før.
At jeg skulle komme lige ind fra gaden og starte med en formandspost, som er så stor en opgave, der må jeg sige at jeg var lige ved at miste pusten.
Men efter meget kort tid på posten, satte jeg mig for at lave en drejebog, for at se hvordan jeg kunne tænke mig og drive en fodbold klub. Det er nok ikke den mest traditionelle måde jeg gjorde det på.
Men jeg fik lavet bogen og jeg fik lavet en liste over hvad jeg ville opnå, både personligt og fodboldmæssigt, så jeg valgte og lave en liste over den måde jeg syntes man skal drive en fodboldklub på.
I efteråret 2014 kommer jeg til B.Frem for og se noget fodbold, og i den forbindelse kommer jeg til at snakke med Lars Ødegaard.
Det går op for mig, at det er en klub med målsætninger og passion og professionalisme. Klubben ligger i de flotteste omgivelser og der er stor opbakning i klubben, i form af frivillige, tilskuere og ikke mindst hele lokal samfundet. Dette var et sted, jeg godt kunne tænke mig og komme til en dag, hvis muligheden skulle byde sig.
På en kold dag i december ringede min telefon, det var en fra bestyrelsen som spurgte om det kunne være noget for mig, at komme til B.Frem og overtage formands posten, efter Lars Ødegaard.
Jeg blev meget overrasket og vidste ikke helt, hvad jeg skulle svare til denne samtale.
Lars og jeg begyndte at snakke frem og tilbage og blev enige om, at det kunne nok sagtens lade sige gøre.
Derefter holdt vi et møde hvor vi snakkede om klubben og hvad det indebære at være formand. Efter kort tid svarer jeg tilbage, at det kunne jeg godt tænke mig.
Jeg kom ind i bestyrelsen og overtog den store post som Lars overgav til mig. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at skulle erstatte Lars her i B.Frem, det er ikke noget man bare lige gør. Slet ikke efter en person, som har vært så indblandet i så mange ting og været i klubben næsten hele sit liv. Lars har gjort så meget igennem årene og han er det man kalder en rigtig klubmand. Der kommer jeg så som helt ny og ingen kender mig.
Jeg har ikke en dag fortrudt, at jeg tog springet, tværtimod er jeg blevet mere og mere glad, for hver dag jeg kommer i klubben.
Alle tog godt imod mig, selvfølgelig skulle jeg lige ses an. Jeg kommer helt ude fra og er ung, det var der nok ikke så mange mennesker her i klubben som havde set komme.
Så det var også med stor nervøsitet, at jeg gik til opgaven. For i alle klubber er der traditioner og forskellige måder at gøre tingene på, men jeg mente godt at jeg kunne løfte opgaven som formand. I begyndelsen gik jeg og observerede hvordan det hang sammen her i klubben, især for ikke at komme skidt fra start.
Jeg vil rose min bestyrelse for den opbakning de har givet mig, og troen på at jeg godt kunne løft opgaven som formand.
Opbakningen fra alle jer omkring klubben, tilskuere-trænere-forældre-bestyrelsen og forældreforeningen og alle jer frivillige, det har været helt i top, og syntes i alle har hjulpet mig godt ind i jeres klub. Tak for det!!!
Jeg nyder at være i klubben, jeg syntes det er et godt sted at være og alle har taget sig godt af alle små som store, ung som gammel, og det er bare med til og skabe et godt miljø her ude i klubben, som vi skal holde fast i, det er en meget vigtig ting.
Som noget nyt i klubben har vi hørt lidt om de unge, som ikke helt ved hvad de skal gøre efter skole. De vil gerne til fodbold, men der er også lektier der skal laves. Nogle børn kommer ude fra landet af og har ikke altid mulighed for at tage hjem og komme tilbage til fodbold igen.
Derfor har vi snakket om, at når jeres børn har fri fra skole kan de tage her ud i klubben, lave deres lektier og der vil altid være en voksen person og holde øje med børnene. Så kan børnene få mulighed for at dyrke den skønne sport fodbold.
Det er et helt nyt tiltag, som har været en opfordring fra jer forældre. Vi i bestyrelsen synes det var en super ide og derfor har vi søsat ideen
Året 2015 har vært et år med nogle store udgifter, i form af kloakering og en masse ting der er lavet på vores fyr.
Det giver jo lidt sig selv at det er noget som har kostet klubben mange penge. Der er også nogle udgifter, som man desværre ikke kan komme helt uden om i sådan et gammelt hus, som det her er.
Det har vært et tungt år, forstået på den måde at Lars havde tiden og viden til næsten alt her ude i klubben, derfor har det været meget svært for os og gøre det så flot, som Lars har gjort.
Men jeg syntes at vi har gjort et kæmpe arbejde alle mand, for og få samlet op på alle de ting der skulle gøres og laves i klubben, og jeg er glad og stolt over vi så hurtigt kom i gang og fik løst mange af vores opgaver på en tilfredsstillende måde.
B.Frem er også en klub hvor vi hele tiden skal være et skridt foran. Forstået på den måde, at vi udvikler klubben hele tiden både sportsligt, men også administrativt da vi er en stor klub med en fantastisk ungdom som vi skal holde fast i, så de ikke smutter, også på vores senior plan er det rigtig flot.
Året 2015 kan beskrives meget enkelt for mit vedkommende.
Hårdt-sjovt-spændene- lærerigt-udvikling.

Så har jeg 2 personer i bestyrelsen som har valgt og meddele mig at de ikke ønsker og sidde i bestyrelsen mere, hvilket jeg er meget ked af, da jeg syntes vi hævde en super god bestyrelse.
Knerke: jeg vil sige dit humør, din glæde og det arbejde her i klubben med at vedligeholde klubhuset hvis der er noget der er gået i stykker, og med at sælge entre til tilskuerne til vores hjemme kampe. Din store arbejdsvilje, bliver et kæmpe savn og også dig som person.
Søren: vi ved alle at det er et kæmpe arbejde du har haft som vores kassere her i klubben, det er ikke noget man bare lige klarer på et par timer.
Nej, det er en kæmpe stor post som jeg syntes du har løst super flot, og stadig har haft overskud til at hjælpe med andre små ting i klubben, det er noget jeg sætter stor pris på, og din rolige måde at være på til møder og når du laver nogle ting, det er noget jeg vil komme til at savne meget.
Til jer begge vil jeg sige jer mange tak, for et super godt år sammen i B.Frems bestyrelse og jeg ønske jer begge alt godt fremover og håber ikke i glemmer adressen. Jeg håber at ser jer her ude og ikke mindst til nogen fodbold kampe. 
Jeg vil gerne takke forældreforeningen for et super godt samarbejde og håber det forsætter i 2016. I gør alle et kæmpe stykke arbejde for klubben og det er noget vi ikke kan eller vil undvære, så mange tak for det.
Tak til alle de frivillige som går og gør et stykke arbejde her i klubben og en kæmpe tak til alle vores gode samarbejdspartner og sponsorer, for husk uden jer er der ikke meget fodboldklub tilbage.
Endnu en gang tak til min bestyrelse for opbakning omkring mig og det gode samarbejde i 2015.       

4.A: Seniorudvalg formands beretning:

   Senior beretning

Oldboys: var et hold som af nogle af vores spillere efterspurgte om det kunne lade sig gøre at tilmelde et hold.
Vi sagde ja det kan i godt, men desværre efter 8 kampe, måtte vi trække det, og har besluttet at vi ikke tilmelder et hold i 2016.
Veteran: det jo helt fantastisk og se at i trodser regn-slud-sne-varme-kulde-storm vejr OSV. og stadig står hver søndag på træningsbanen og er kamp klar, det var der godt nok mange der kunne lære noget af.
Hvis man tænker på at det ikke er mange år siden, at i næsten ikke var spillere nok og var ved og lukke ned, og så til at se jer nu hvor i vinder mesterskab, og bliver B.Frems hold 2015, det er jeg meget glad og stolt af på jeres vegne, og det er super godt gået.
Pøj Pøj til jer i 2016 også.
Serie 3: blev et hold som kom op og stå ved, at der var nogen der tog initiativ til det og fik samlet nogle spillere og derefter kom til mig og spurgte om de måtte starte.
Det er et hold som ikke træner så meget, kun nogle få stykker. Men det er et hold der forstår at hygge sig sammen, og selvfølgelig når de er på banen vil de helt klart vinde.
Opbakningen har været stor til det hold, og de har spillet alle kampe, tabt lidt og vundet lidt (men mest tabt vist nok 
J )
Serie 3 bliver til noget i 2016 også, så det er jo rart at se og høre at i gerne vil fortsætte.
På serie 3 er det Henrik Suneson og Store Larsen der skal står for det.
Pøj pøj til jer i 2016 skal lyde her fra.
Serie 1:  holdet har været lidt i modvind i efteråret.  Vores holdleder stoppede, så
Jeppe har stået helt alene med holdet. Der har været mange skader på 1 holdet, så det har været svært at skaffe spillere til alle kampe og vi har måtte bruge nogen u 19 spillere.
Det har også resulteret i at resultaterne ikke helt er gået vores vej, hvilket ikke er så sjovt som hold og spiller. Men de har gjort det de kunne, ud fra det de havde at gøre godt med.
De startede træningen op i lørdags, hvor det så lovende ud, og med 2 nye spillere til holdet hjælper det lidt.
Målsætningen er at vi skal forblive i serie 1 med holdet, og det ved jeg Jeppe og hans tropper nok skal klare, så ingen tvivl om at der kommer et meget hårdt, men spændene forår i møde.
LFS:  har fået spillet nogle unge spillere ind på holdet i foråret, hvor vi må sige at vi fik de point som vi havde forventet og det gør at vi ligger nr. 2 i oprykningspillet her til foråret efter NFC.
Træningen startede i går, og der fik vi to lang tids skadede spillere tilbage og en ny mand i truppen, så det er jo også glædelige tegn på den front.
Vi skal da være ærlige og sige at da der er 2 oprykkere i foråret, øjner vi da muligheden for at vi tager en af pladserne selvom, at det bliver et meget tæt løb hvor alting kan ske.
Martin Lohse valgte at stoppe efter sidste sæson, så vi har været på jagt efter hans afløser, og har haft nogle til samtale men de hoppede desværre fra.
Derfor var vi i den situation, at vi blev lidt presset til og finde en løsning så vi måtte tænke kreativt.
Det udløste sig i, at vi fik overtalt Martin til at blive, men som i en rolle som manager for holdet og så fik vi hans lillebror Nikolaj Lohse med som cheftræner og Kenneth Nordstrøm som ASS træner for holdet. Det er et meget stærkt 3 kløver efter min mening.
Så alt i alt bliver det en meget spændene sæson som vi går i møde i 2016 for hele senior planen her i B.Frem 

4.B. Ungdomsformandens    

Beretningen fra ungdomsformanden 2016.

2015 blev de første år hvor alle klubber sku optræde SBU Sjælland turneringer dette har givet nogle enorme kørselsmæssige afstand for vores spillere og forældre. Det er blevet modtaget flot af forældrene som skal bruge meget af deres lørdag eller søndag på at køre deres børn til fodbold. Jeg har aldrig lagt skjul på min negative holdning til sammenlægning af turneringer med Sjælland da jeg føler vi på Lolland-Falster bliver tabere ved at mange hold fra Sjælland ikke gider de lange kørselsafstande herned så melder de hellere afbud hvor vi Lollikere er trofaste og møder til kamp uanset hvad. Derudover synes vi i klubben at der stadig var rig mulighed for at ha vores egne turneringer hernede da problemet ikke var at der manglede hold, men sådan sku de ikke være længere og det må vist være noget topstyret noget i DBU Lolland-Falster som havde bestemt dette på forhånd de lyttede i hvert fald ikke til klubberne på de afholdte møder op til beslutningen.
2015 blev også året hvor vi i B.Frem satsede stort på vores ungdomsafdeling. Vi hentede den højt respekterede B.fremmer Kenneth Nordstrøm hjem fra NFC som talentudvikler. Mange klubber ville ha ham til at træne deres førstehold i LF serien og endda højere oppe, men han valgte med hjertet og valgte vores projekt herude tusind tak Kenneth. Vi synes det første halvår med fuld fokus på angrebsspillet og teknisk træning med Nordstrøm som styrmand har været en succes og trænere og bestyrelse glæder os vildt meget til rigtig at komme i gang igen efter lang vinterpause.
Vi ansatte også Claus guffe som målmandstræner til vores ungdomshold de bliver trænet to gange om ugen. Vi er glade for det da det igennem mange år har været et problem uden en træner og på den konto er der nok tabt nogle, men det prøver vi at rette op på nu.
Daglig dagen i klubben kører forholdsvis uden de store dramaer dog er vi ofte ude for lidt plads problemer på banerne da vi er sindsygt mange unge mennesker til træning men dette er et luksus problem heldigvis og er blevet løst okay synes jeg. Der hvor jeg lidt store problemer er ved at finde folk der vil træne herude. Det er virkelig en udfordring for mig at skaffe trænere og frivillig forældre som gider at bruge lidt fritid på det. Så håber på et bedre 2016 på det område.
I 2016 var vi igen kørt til Søndersø Cup på Fyn med hele vores ungdomsafdeling ca. 125 inkl. ledere, og igen med en masse pokaler med hjem til skabet. Der blev igen hygget stort på forældrecamp så vi konstanterer hermed igen i år at Søndersø Cup er en succes for os som klub.
Årets Inges Auto cup på vores anlæg blev også succes dog med lidt malurt i bægeret og det skyldes nogle hold udeblev og det gav det planlægings problemer men de blev hurtig løst af familien Clausen og Martin Lohse vi takker for jeres hjælp med stævnet. Vejret denne Dag var herligt og vi fik lavet et godt overskud på det også så den succes gentager vi næste år også.
Vi havde i år igen hold afsted Spanien til Costa Brava Cup en tur der gik over alt
forventning med masser af solskin og oplevelser både på og udenfor banen. I år var vi så heldige at have en dansk bus og danske chauffører med på turen og det gav rolige hjerter hos forældre da busturen varer imellem 24-26 timer før man lander.
Jeg vil gerne takke alle jer trænere og ledere for et godt samarbejde, takker for de mange kampe vi tager af og til på møder osv. de er hårde men retfærdige og sådan vil det jo nok altid være et eller andet sted. Håber i vil møde op til sæson 2016 med stort gå på mod og lyst til at gøre en forskel i dagligdagen i en klub som værdsætter jeres indsats meget og altid vil give jer opbakning. At vi har fremgang på medlems tallene på ungdomssiden skyldes jer trænere så det skal i være stolte af helt sikkert. Med sportslig hilsen Anders Baltzer Ungdomsformand.

5.A :

Regnskabet blev gennemgået af kasseren Søren Roug.
Side 2 som omhandlede omsætningen i kantinen, viste at der var kommet mindre indtægter ind i 2015 i forhold til det forrige års regnskab. Dette kan skyldes at vi havde mange hverdagskampe i 2015.
Vores lotteri salg gik igen i år 2015 strygende, og på det tjente vi 115070,00 kr.
På side 3, blev der stillet spørgsmål omkring hvorvidt kontrakten med Carlsberg stædig var gældende.
Endvidere blev der stillet spørgsmål omkring vores abonnement på Falck.
Hvad indebærer dette abonnement?

Regnskaber blev gennemgået side for side og blev godkendt med forbehold for revisor påtegninger.
Endvidere kom der et forslag om, at det var en god ide at føre regnskab til protokol.

6.A:

Der var indkommet et forslag fra Tom Petersen om at udvide bestyrelsen fra 5 til 7 personer.
Endnu et forslag fra Tom Petersen var ind kommet, som lød på om det er i orden at sidde 2 fra samme husstand i en bestyrelse.
Dette skal der stemmes om på en ekstraordinær generalforsamling, som finder sted onsdag d. 9-3-2016. (Denne dato skal varsles i avisen 14 dage før).

6.B:

Valg af ny revisor tages op på den ekstraordinære generalforsamling.

7.A:

Fastsættelse af kontingent:
Seniorer 800,00 kr. pr halv sæson
Oldboys 650,00 kr. pr. halv sæson
Fra U-14 og op 500,00 kr. pr. halv sæson
Under U-14 år 350,00 kr. pr. halv sæson

8.A:
Personvalg
: Jacob Hansen og Kennet Nordstrøm blev valgt til bestyrelsen.

8.B:
Supplanter:
Martin Lohse og Susanne Baltzer.

8.D:
Revisor suppleant:
Ghita Christensen blev genvalgt.

9.A:
Eventuelt
: Frank Pind fortalte om at pige afdelingen Evt. skal slås sammen med DMI. Der vil være nogle prøve træninger sammen, for at se hvordan det vil gå.

Der blev uddelt vingaver til:

Ghita – Bjarne- Tonny- Staffe- Sten Bo- Søren og Knud Erik.

Pokalen til Årets hold i B. frem 2015 gik til: Veteranerne.

Pantmann pokalen gik velfortjent til: Mia Lasko.

B.Frems venner uddelte gavekort til årets B.Fremmer som blev: Susanne Baltzer.

 

 

 

 

Sponsorer

 • Datalarsen-logo-med-payoff
 • karlmertz
 • sportigan
 • michaelsel
 • tomshave
 • schous
 • saxkjoebingavis
 • noritbrandservice
 • xlbyg
 • gfkhuse
 • kopogkande
 • peugeot
 • oedegaardbiler
 • ingesauto
 • superbrugsen
 • keldsdaekservice
 • orebybyg
 • carlsbergsport
 • toejeksperten
 • billiesmilk
 • billijean
 • chocomeyice
 • degroennebusser
 • elisabethsminde
 • folketidende
 • henrikhansen
 • hummel
 • jhtransport
 • kvickly
 • msautoteknik
 • skotte
 • aagemaagensen
 • erikfrederiksen

Resultater

Resutater LF serien:

B. Frem - NFB : 3 - 1

Målscorer B. Frem : 

1 - 0 Morten Jersie Nielsen

2 - 1 Mathias Klitgaard Thomsen

3 - 1 Nicolaj Dara

 

 

Resultater for klubbens
øvrige hold:
Se under
"Stillinger/kampprogram"
 

Foto galleri

 • sjaellandsserie
 • 312 31872837657 605 n